Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

Zimska obutev

8 artiklov

Tudi v hladnejšem delu leta se najdejo dnevi za igro in aktivnosti na prostem! Sveži zrak, sončni žarki in predvsem veliko snega poskrbijo, da so otroška srca vesela tudi pozimi. Samo oblecite jih v topla, vremensko odporna oblačila in nadenite jim zimsko obutev, da se brezskrbna pustolovščina lahko začne. Ne glede na to, ali se želite kepati ali odpraviti na sprehod, boste v naši ponudbi našli prave zimske čevlje za vsako priložnost. 

Primerna obutev je pomembna tudi za zdrav razvoj stopal otrok. Poleg vzdržljivega podplata, stabilne petne kapice in visokega podpornega dela morajo biti čevlji seveda odporni tudi na neugodne vremenske razmere v zimski sezoni. Pravi zimski škornji morajo biti od znotraj topli, zunanji del pa robusten. Ob tem pa seveda ne smemo pozabiti na pravo velikost in tople nogavice. Poskrbite, da čevelj otroka nikjer ne bo tiščal in da bo dovolj prostora v sprednjem delu obuvala. 

Obutev znanih proizvajalcev blagovnih znamk, kot sta adidas in Skechers, navdušujejo z zračnimi membranami iz visokokakovostnega tekstila, krasi jih pravo ali umetno usnje ter robustni, vodoodbojni zgornji deli. 

Pri sodobni zimski obutvi za otroke ne gre pozabiti na stil, zato lahko pri nas izbirate med zanimivimi barvnimi kombinacijami in dizajni, ki bodo navdušili dekleta in fante! 

 

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Filtri Meni
Top