Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

Pohodniška obutev

14 artiklov

Poiščite svojo idealno pustolovsko obutev v naši aktualni ponudbi pohodnih čevljev. Izbira para pohodniških čevljev je bistvenega pomena za uživanje v izkušnji na prostem. V naši spletni trgovini smo za vas pripravili odlično kolekcijo za vse vrste terena, ravni izkušenj in razdalje. Čevlji se razlikujejo v vzdržljivosti, podpori, oprijemu in teži. Izbrani modeli imajo trpežno nepremočljivo konstrukcijo, ki omogoča hojo po zahtevnejšem terenu in enostavno prečkanje potokov in luž. Lažji in bolj prilagodljivi modeli pa so primernejši za ugodne vremenske razmere in položnejše poti. Izbira para pohodniških čevljev bo ena izmed najpomembnejših odločitev glede pohodniške opreme, saj igrajo ključno vlogo pri udobju in funkcionalnosti. 

Čevlji in škornji iz pravega in sintetičnega usnja so bolj trpežni od modelov iz blaga, a tudi nekoliko trši in težji. Mnogi modeli so narejeni iz več materialov, kar omogoča trpežnost na ključnih delih in zračnost, kjer je ta najbolj potrebna. Nepremočljivi modeli imajo visokotehnološko membrano, ki diha, vendar ne bo premočila, če po nesreči stopite v potok ali lužo. 

Gumijasti podplati, ki jih najdemo na skoraj vseh vrstah pohodniške obutve, nudijo dobro ravnovesje med vzdržljivostjo in oprijemom. Nekateri podplati vsebujejo dodatke za večjo trpežnost, vendar so lahko trši in nekoliko spolzki na mokrem kamenju.

Potujte hitro in lahkotno po manj zahtevnih poteh ali pa se spustite z ustaljenih poti in stopite na območje pustolovščin. Ne glede na to, kakšna pot je pred vami, v ponudbi imamo prave pohodne čevlje za vse vrste terena. Izbirajte med sodobnimi modeli znamk Skechers, adidas in Under Armour.

 

 

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Filtri Meni
Top