Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

Reebok

6 artiklov

Reebok nudi športne copate in kolekcijo funkcionalnih oblačil za vse, ki se navdušujejo nad fitnesom, dvigovanjem uteži in drugimi oblikami vadb. Velikan v svetu športne opreme vaše prizadevanje za odličnost podpira s tehnološko naprednostjo, udobjem in slogom. V svoji dolgi tradiciji je znamka prevetrila svet košarke, pripomogla pri uspehu najboljših tenisačev ter prispevala k izjemnim rezultatom v atletiki. Obenem pa je s klasičnimi dizajni superg velik vtis pustila tudi v uličnem svetu urbane kulture. 

Reebok je predan tako profesionalnim športnikom kot tudi rekreativnim navdušencem nad aktivnim življenjem. Obojim poskuša zagotoviti najboljše pogoje, da dosežejo to, kar si zadajo. Potencial za velike stvari je v vsakomur in uspešna zgodba blagovne znamke nastaja v sodelovanju z vsemi uporabniki. 

Tradicija zagotavlja kakovost

Podjetje, ustanovljeno v Angliji leta 1958, je že leta 1979 pričelo z osvajanjem ameriškega trga in ima danes sedež v Bostonu. Uspešna zgodba je nov mejnik doživela leta 1982, ko je predstavila prve športne superge za ženske. Istega leta so svetu predstavili ikonične superge iz serije Newport Classic. 

Inovativnost podjetja je botrovala tudi slavni tehnologiji z imenom Pump. S slednjo je bilo mogoče napihniti predele v zgornjem delu športnih copat, s čimer so se le-te bolje prilegale. Leta 1991 je prednosti tehnologije demonstriral Dee Brown, ko je s tovrstnimi supergami osvojil tekmovanje NBA Slam Dunk. Shaquille O’Neal je bil naslednji zvezdnik, ki je v sodelovanju z Reebokom pisal zgodovino. Reebok Shaqnosis je serija čevljev s hipnotičnim dizajnom, ki slavi košarkarjevo ustvarjalnost.

Univerzalna športna blagovna znamka

Reebok se je iz podjetja, specializiranega za fitnes, razvil v univerzalno športno znamko, ki uporabnikom ponuja vse od superg in oblačil do opreme in dodatkov. Idealna znamka za vse, ki prisegajo na kakovostne kolekcije, primerne za športne aktivnosti in aktivno preživljanje prostega časa. Vabljeni k ogledu naše pestre ponudbe majic, copat, športnih hlač, pajkic, puloverjev in drugih izdelkov blagovne znamke Reebok. 

 

 

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Filtri Meni
Top