Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

Bunde in jakne

24 artiklov
1 / 2

Današnji oblikovalci jaken in bund za otroke se zavedajo, da je treba funkcionalna oblačila narediti elegantna. Zimske jakne v briljantnih barvah dosegajo oba cilja. Prav tako smučarske bunde, ki so pri nas na izbiro v mnogih barvnih različicah. Namenske smučarske jakne so nepremočljive in zračne. Vlaga se iz njih izloča, medtem ko se toplota zadrži. Zato se odlično odrežejo tudi pri vsakodnevni uporabi; npr. za pot v šolo, na treninge in na šolskih izletih.

Prebrskajte našo bogato ponudbo bund in jaken za otroke priznanih blagovnih znamk, med katerimi še posebej izpostavljamo Icepeak. Na voljo so zimske parke, softshell jakne, puhaste bunde ter smučarske jakne. Pri izbiri dekliške ali fantovske bunde se ne ozirajte zgolj na stil in videz, ampak tudi glede na to, kako in kje jo bodo uporabljali. Seveda nikoli ne sklepajte kompromisov glede kakovosti in funkcionalnosti!

Pomagajte otrokom premagati neugoden mraz in skupaj boste lahko uživali v vseh zimskih radostih. Na vas čakajo stilski modeli za dekleta in fante! 
 

-30% ICEPEAK LOUIN JR

-30% ICEPEAK KAMIAH JR

-40% ICEPEAK KAMIAH JR

-40% ICEPEAK JIAN KD


Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Filtri Meni
Top