Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

IcePeak

138 artiklov
1 / 7

Znamka Icepeak je bila ustanovljena leta 1996 v Lahtiju na Finskem. Njena linija zimskih oblačil svoj navdih črpa iz aktivnega življenjskega sloga Fincev, ki dneve v naravi preživljajo tudi v neugodnih razmerah. Visoka funkcionalnost izdelkov Icepeak je narejena tako, da kljubuje vetru, dežju, snegu in mrazu. V vseh razmerah vam zagotavlja udobje v gibanju, da lahko prav vsak dan uživate na prostem. 

Zimske bunde, jakne, pohodniške hlače in kape Icepeak predstavljajo vrhunec zimske mode in športnih oblačil. Skandinavska preprostost in stremljenje k napredku, sodobni materiali in želja po aktivnem uživanju v naravi vsako leto pridejo do izraza v izjemnih kolekcijah. 

Mlada blagovna znamka predstavlja aktivni in urbani življenjski slog, saj je svoje področje delovanja razširila tudi izven smučarskih prog in gora in ponuja modna oblačila in obutev za prosti čas. Iceapeak, ki pripada skupini Luhta Sportswear Company, se je v relativno kratkem času uveljavil na zahtevnem evropskem tržišču. 

Znamko lahko zasledite tudi v športnih tekmovanjih najvišjega ranga, saj sponzorira vrhunske športnike, med katerimi se nahaja norveška reprezentanca v smučarskih skokih in finska reprezentanca v hokeju na ledu. Oblačila Icepeak so nosili tudi članice in člani finske olimpijske ekipe na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu leta 2018, na poletnih igrah v Tokiu leta 2021 ter olimpijskih igrah leta 2022 v Pekingu.

Biti zunaj v naravi je najbolj zdrava zabava za duha in telo. Znamka Icepeak nudi opremo za celotno družino, da lahko na svežem zraku uživate z vašimi najbližjimi. Prepustite se športu in aktivnostim na prostem z vrhunskimi oblačili, opremo in dodatki. Preverite kolekcijo funkcionalnih in zračnih smučarskih oblačil za moške, ženske in otroke ter najdite svoj najljubši kos zimske garderobe!

 


Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Filtri Meni
Top