Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

Zimska obutev

15 artiklov

Zanesljivi čevlji so bistvenega pomena tudi v hladnejših mesecih. Brez njih se vam že odpravljanje v službo lahko zdi kot manjša arktična ekspedicija. Zahvaljujoč sodobni zimski obutvi z vodoodpornim zgornjim delom in podplati z oprijemljivim profilom pa so vaša stopala lahko povsem zaščitena. Uživajte v svežih zimskih dneh s toplimi nogami! Ne glede na to, ali se želite odpraviti na sprehod po zasneženih gozdnih poteh ali se z otroki podati na divji spust na saneh, bo to le z ustreznimi čevlji res čarobna izkušnja. 

Topli, robustni in odporni na vremenske vplive – vaši zimski čevlji morajo biti pripravljeni na zasnežene pločnike in dovolj elegantni za obisk mestnega trga. Odkrijte našo kolekcijo moških škornjev najboljših znamk. Osredotočenost na obutev, ki se lahko kosa z divjim vremenom, je privedla do nekaterih najboljših in najudobnejših inovacij na področju čevljev za pohode in prosti čas. 

Za maksimalno toploto in zaščitenost stopal pred mrazom v mestu poskrbijo odlični moški čevlji znamke Luhta, ki se ponašajo z umetnim krznom, EVA vmesnim podplatom in sodobno tehnologijo. Za bolj zahtevne razmere pa je vredno razmisliti o pohodniških čevljih za zimo. Vabljeni k ogledu naše zbirke! 

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Filtri Meni
Top