Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

Torstai

34 artiklov
1 / 2

Torstai je znamka ženskih in univerzalnih oblačil, na katero stavijo ljubiteljice aktivnosti na prostem. Med njenimi vrednotami izstopa odgovornost do okolja, saj so vsi izdelki iz trajnostnih in preverjenih materialov. Zmanjševanje škodljivega vpliva na planet je eno izmed glavnih vodil blagovne znamke. Vsakodnevno uživanje na prostem v funkcionalnih in udobnih oblačilih je lahko tudi za najbolj ozaveščene povsem brezskrbno. Brezčasen dizajn, barvitost in vsestranskost so značilnosti, ki blagovno znamko ločijo od konkurence. 

Visoka merila pri izbiri materialov poskrbijo za to, da uporabnice dobijo največ za svoj denar. Še pomembnejše načelo pa je seveda varstvo okolja, zato so pri Torstai izbrali paleto trajnostnih možnosti: od recikliranih materialov, uporabe mono-materialov, krožne ekonomije, trajnostno pridelanega bombaža do pravične trgovine. Vse to omogoča, da Torstai predstavlja vitalen življenjski slog, ki prinaša dobro razpoloženje in pozitivno mišljenje.

Za pohodnice in ljubiteljice narave so na voljo funkcionalne športne hlače, topli puloverji, šali, kape, softshell jakne in drugi izdelki, ki izražajo eleganco in omogočajo udobno gibanje. Z izbranim kosom blagovne znamke Torstai boste uskladili vaše vrednote z uresničitvijo želenega stila. S Torstai živite polno življenje in spodbujate druge k uravnoteženemu, aktivnemu in zdravemu življenjskemu slogu. 


Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Filtri Meni
Top