Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

SmellWell

3 artiklov

Naravni osvežilni vložki proti potenju SmellWell se neprijetnega vonja lotijo pri samem izvoru. Z učinkovito absorpcijo vlage preprečujejo razvoj bakterij. Dišeče blazinice so primerne za čevlje, škornje, športne torbe, rokavice ter čelade. Uporaba tega revolucionarnega dezodoranta za obutev in športno opremo je sila preprosta, saj vložek zgolj vstavite v čevlje pred ali po uporabi. 

Dišeče blazinice delujejo s pomočjo mikroporoznega oglja bambusa Moso in številnih mineralov. Bambus Moso je izjemno porozen in ko se zgoščuje ter zori, nastane na milijone luknjic. Te pore imajo negativne ione, ki privedejo do unikatnih lastnosti razvlaževanja in osveževanja. Negativni ionski naboj namreč privlači vonjave, alergene in odvečno vlago. Osvežilni vložki z vpijanjem in zmanjševanjem vlažnosti preprečujejo nastanek plesni in bakterij.

Nenavaden, a učinkovit proces je posledica naravne formule, ki so jo razvili na Švedskem v sodelovanju s Chalmers University of Technology. Smellwell izdelki ne prekrivajo vonja z dišavo, ampak delujejo tudi preventivno. Sestavine vložkov so 100 % nestrupene in imajo certifikat Evropske komisije REACH za varnost in okolje. Uporaba oglja bambusa Moso je učinkovit in trajnosten način preprečevanja neprijetnih vonjav, saj bambus raste po vsej Aziji. 

Znamka SmellWell je bila ustanovljena leta 2012 na Švedskem. Njenemu nastanku je botroval par smrdljivih nogometnih čevljev. Preizkušanje obstoječih rešitev je privedlo do nezadovoljstva. Ekipa je vzela stvari v svoje roke in v sodelovanju z znanstveniki razvila planetu prijazno rešitev, ki resnično deluje. 

Edinstvene dišeče blazinice ali vložke prodajamo vsi vodilni trgovci po vsem svetu, kar priča o zadovoljstvu naših uporabnikov, med katerimi ste sedaj lahko tudi vi! 

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Filtri Meni
Top