Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

Pohodniška obutev

9 artiklov

Ko se bliža sezona za pohodniške družinske pustolovščine, je potrebno poiskati primerno obutev za najmlajše. Na srečo so na voljo hiking in treking čevlji, posebej zasnovani za najmlajše. Razdelili bi jih lahko na tri vrste: lahke čevlje za krajše poti, toplotno izolirane zimske čevlje in gorske pohodne čevlje. V naši spletni prodajalni smo za vas pripravili izbor modelov, ki so primerni za vse aktivnosti.

Pri izbiri gre posebno pozornost nameniti funkcionalnosti in velikosti; peta mora ostati na svojem mestu oz. ne sme zdrseti navzgor pri hoji in zlasti na predelu prstov na nogah mora biti dovolj prostora. Med testiranjem para vam svetujemo, da uporabite debelejše pohodne nogavice. Če otrok čuti pritisk na določenih točkah, izberite naslednjo številko velikosti čevljev. Otroška stopala hitro rastejo in če so njihovi pohodniški čevlji premajhni, bi to lahko zaviralo normalno rast. Prerasle čevlje je treba zamenjati! Vložki s profili pa vam lahko olajšajo izbiro določenih modelov.

Pohodniški čevlji so na voljo iz različnih materialov; lahko so iz pravega ali umetnega usnja, drugih sintetičnih umetnih materialov in imajo nepremočljivo membrano. Odvisno od uporabe so pri nas na voljo čevlji za bolj grobo podlago in čevlji za vsakodnevno uporabo, primerni tudi za krajše in manj zahtevne podvige. Veliko treking čevljev za otroke ima visokokakovostne podplate, ki preprečujejo zdrse. Npr. modeli znamke adidas nudijo odličen oprijem, zahvaljujoč podplatu Traxion.

Nekatere pohodne škornje za otroke odlikuje priljubljen in kakovosten material Gore-Tex. V kombinaciji s toplimi nogavicami so ti modeli odporni tudi na mraz. Kombinirajte pohodne čevlje s funkcionalnimi oblačili za otroke. Pravilno se opremite in nič več ne bo oviralo uspešnega družinskega dopusta v gorah! Pomagajte otrokom zadovoljiti njihovo divjo stran in raziskati naravo z aktivnostmi na prostem. Pri tem jim bodo zagotovo v veliko pomoč pravi pohodni čevlji iz naše ponudbe za dekleta in fante! 
 

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Filtri Meni
Top